Змішувачі для кухні
в виде галереив виде списка
- Змішувач для кухні VENTA VA3010E-green з гнучким виливом (картридж 35 мм) ЦБ0000102771 236 ₴В наявності
- Змішувач для кухні VENTA VA3008E-black із гнучким гусом (картридж 35 мм) ЦБ0000105481 199 ₴В наявності
- Змішувач для кухні VENTA VA3008E-white з гнучким гусом (картридж 35 мм) ЦБ0000105491 236 ₴В наявності
- Змішувач для кухні VENTA VA2503 із підключенням для осмосу (картридж 35 мм) ЦБ0000107072 309 ₴В наявності
- Змішувач для кухні VENTA VA3008E-grey із гнучким гусом (картридж 35 мм) ЦБ0000122851 186 ₴В наявності
Збираючись купити кран для кухні, насамперед варто звернути увагу на основні технічні характеристики пристроїв:
• Тип виливу. Він буває довгим, низьким, високим. Пристрої у перших двох типів варто вибирати за умови, що раковина дуже глибока (що рідкість) і широка. В іншому випадку такі моделі будуть незручними у використанні, особливо при миття великого посуду. Найбільш популярними є конструкції з високим виливом. Вони дозволяють з комфортом мити габаритне начиння або розміщувати в мийці велику кількість різного посуду.
• Функціональність виливу. Він буває: неповоротний, поворотний та висувний. Перший – менш функціональний, незручний у використанні. Краще віддати перевагу моделям з поворотним (найпоширеніші) або з висувним виливом, з ними зручніше працювати, якщо потрібно помити габаритний посуд, його велика кількість. Принцип управління. За цим параметром пристрою розрізняють: одноважільні, термостати, з електронікою, двовентильні. Останні найменш зручні, оскільки налаштування тиску та температури потоку води потребує більше часу.
• Тип лійки. Вони бувають одно- та дворежимними. Другі більш функціональні забезпечують можливість налаштування потоку води.
• Матеріал. У сучасному виробництві використовують латунь, нержавіючу сталь та силумін. Всі матеріали стійкі до корозії, проте відрізняються ціною та швидкістю зношування. Латунні вважаються найбільш надійними, вони меншою мірою схильні до негативного впливу гідроударів, виглядають дорого і солідно. Але силумінові та сталеві доступніші, і їх дизайн виконаний у більш сучасному стилі.
• Тип виливу. Він буває довгим, низьким, високим. Пристрої у перших двох типів варто вибирати за умови, що раковина дуже глибока (що рідкість) і широка. В іншому випадку такі моделі будуть незручними у використанні, особливо при миття великого посуду. Найбільш популярними є конструкції з високим виливом. Вони дозволяють з комфортом мити габаритне начиння або розміщувати в мийці велику кількість різного посуду.
• Функціональність виливу. Він буває: неповоротний, поворотний та висувний. Перший – менш функціональний, незручний у використанні. Краще віддати перевагу моделям з поворотним (найпоширеніші) або з висувним виливом, з ними зручніше працювати, якщо потрібно помити габаритний посуд, його велика кількість. Принцип управління. За цим параметром пристрою розрізняють: одноважільні, термостати, з електронікою, двовентильні. Останні найменш зручні, оскільки налаштування тиску та температури потоку води потребує більше часу.
• Тип лійки. Вони бувають одно- та дворежимними. Другі більш функціональні забезпечують можливість налаштування потоку води.
• Матеріал. У сучасному виробництві використовують латунь, нержавіючу сталь та силумін. Всі матеріали стійкі до корозії, проте відрізняються ціною та швидкістю зношування. Латунні вважаються найбільш надійними, вони меншою мірою схильні до негативного впливу гідроударів, виглядають дорого і солідно. Але силумінові та сталеві доступніші, і їх дизайн виконаний у більш сучасному стилі.